عثمان رضی الله عنه از حسن صورت و سيرت برخوردار بود و بسياري از صفات خوب در او جمع شده بود، دركنار راستگويي كه اخلاق افرادي امثال وي از اهل مكه بود وي فردي بسيار با حيا، بردبار، باسخاوت و مهربان بود
Author: محب الدین خطیب
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
سعادتمندان کسانی هستند که در مکتب قرآن و دانشگاه وحی و زیر نظر معلم بشریت و صاحب خلق عظیم درس ایمان و فداکاری و شهامت آموختند این رساله با آیات روشن قرآن کریم و احادیث شریف نبوی و موضعگیریهای شگفتآور که بر جایگاه عالی آن نسل فاضل، نسل تعلیم یافته قرآن و شاگردان مکتب رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم دلالت میکند مزین شده است.
Author: توفیق مصیری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
سلاح عقل و سپر دانش در تمام عرصه ها بعد از توفیق خداوند از انسان حمایت می کند، منطق و برهان و استدلال و حلاجی یافته های دینی و فرهنگی همچنان راه را فراسوی آینده بروی بشر می گشاید، چشم انداز رشد و ترقی و سعادت برای اینگونه انسانها تیره و تار نیست، این قبیل انسانها چنان توانا و نیرومند هستند که تمام لحظات زندگی برایشان تفکر و اندیشه و پیشرفت و پیروزی است، شکست نمی شناسند، به شکست فکر نمی کنند، از موانعی که قطعا بر سر راهشان وجود دارد، ترس و واهمه ندارند.
Author: عبد الله حيدري
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
قرآن کتاب عمل است کسانی که بر دستورهای قرآن عمل ننموده و آن را در زندگی پیاده نمیکنند، از دیده قرآن فاسق و گناهکار محسوب میشوند
Author: أبو الحسن الندوي
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
علماي توحيد، اتفاق نظر دارند كه تاكنون كتابي در موضوع توحيد، مانند كتاب التوحيد نوشته نشده است. اين كتاب، كتاب دعوت است؛ دعوت بسوي توحيد. شيخ رحمه الله اقسام توحيد عبادت و توحيد اسما و صفات را بصورت اختصار در اين كتاب و همچنين شرك اكبر و اَشكال آنرا و اسباب هر يك از آنها را نوشته است. همچنين راههاي پاسداري و حمايت از توحيد نيز را هم بيان كردهاند.
Author: صالح بن عبد العزيز آل الشيخ
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
بدان که دین صحیح و معقول آنست که اصول و اساس آن مستند به برهان و مدرک باشد و دلیل روشنی بر آن قائم شود نه آنکه فقط گفتار گذشتگان باشد. متأسفانه با آنکه دانشمندان اسلامی معتقدند که اصول و عقائد باید تحقیقی و با برهان باشد و تقلید روا نیست و حتی در رسالههای فقهاء این مطلب ذکر شده، ولی از هر یک از مدعیان اسلامی بپرسی اصول دین شما چند است و مدرک شما چیست؟ در جواب یا عاجر میمانند و یا با فکرشان دلیلهایی میآورند، و به عقل خودشان برهانی میشمرند.
Author: آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی
Reveiwers: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com